top of page
1775c6926531aaeddf5301271378332dx.jpg

Popravilo avto stekla

 

Majhne kamnite poškodbe je običajno mogoče enostavno popraviti. Če tega ne storite, tvegate zlom celotnega vetrobranskega stekla. Naši strokovnjaki vedno najprej preverijo, ali je popravilo možno. Steklo se zamenja le, če je škoda prevelika.


Popravilo je za vas običajno brezplačno!  Seveda to velja le, če imate delno kasko zavarovanje za svoje vozilo. Veljajo splošni pogoji in pogodbeni pogoji zavarovalnice.

 

Brez obveznosti preverimo, ali je popravilo možno. V primeru ko popravilo ni možno, pa se dogovorimo o nadalnih postopkih in morebiti tudi o zamenjavi vetrobranskega stekla.

 

Vaše prednosti:

 

Preprosto ter varno popravilo ali morebitna zamenjava vetrobranskega stekla. Ni nobenih dodatnih poti in stroškov. Vse se uredi na enem mestu.

Popravilo ali zamenjava vetrobranskega stekla?

 

Vedno poskušamo najprej popraviti vaše vetrobransko steklo. Naši strokovnjaki za avtomobilska stekla se bodo v našem servisnem centru odločili, ali je to mogoče. 

 

Popravilo je možno:

 

- Če je škoda manjša od kovanca za dva evra. 

- Če se ni pojavila nobena razpoka. 

- Če so manj kot tri poškodbe. 

- Če je poškodovano območje zunaj voznikovega vidnega polja. 

- Če je poškodba več kot deset centimetrov od roba stekla.

 

Naši strokovnjaki vedno najprej preverijo, ali je popravilo stekla še mogoče. Popravila so pri delnem zavarovanju običajno brezplačna! 

 

Zamenjava je potrebna:

 

- Če je škoda večja od kovanca za dva evra. 

- Če gre za razpoko. 

- Če obstajajo več kot tri poškodbe na steklu. 

- Če je škoda v vidnem polju voznika. 

- Če je poškodovano območje od roba manj kot deset centimetrov.

 

Vse na enem mestu

 

Pri nas lahko takoj uredite prijavo škode vetrobranskega stekla za vse zavarovalnice. Hitro in kvalitetno steklo popravimo ali ob večji poškodbi zamenjamo. Takoj uredimo nadomestno vinjeto in ob tem zmanjšamo vaše skrbi, poti in vaš dragocen čas. 

bottom of page