top of page
free_same_day_installation_5.jpg

Pnevmatike in kolesa

Naša velika izbira najsodobnejših pnevmatik in koles zagotavlja, da boste za volanom svojega Forda doživeli največjo dinamiko, ne da bi izgubili oprijem.

Vse pnevmatike ustrezajo najvišjim standardom kakovosti in varnosti, od vrhunskih visoko zmogljivih pnevmatik do najboljših modelov v srednjem in nižjem cenovnem segmentu.

Menjava koles

 

Menjava kolesa je včasih lahko dolgočasna zaradi tesnih matic in korozije. Pri menjavi koles strokovnjak pogleda tudi stanje zavornih ploščic ter zavornih diskov. Matice koles je treba priviti s pravilnim navorom.

 

 

Vaše prednosti:

 

Prihranite čas, delo in trud. Med spreminjanjem si lahko ogledate najnovejša vozila ali našo ponudbo dodatne opreme. Ali testna vožnja z najnovejšimi Fordovimi avtomobili in tehničnimi produkti.

 

 

Uravnotežite pnevmatike

 

Sčasoma lahko obraba pnevmatik povzroči neenakomerno porazdelitev teže na kolesu. To se imenuje neravnovesje, ki ga voznik čuti, z vibracijami na volanu. Neenakomerno delovanje lahko vpliva na podvozje,  na vzmetenja koles, kolesne nakladalnike, blažilnike itd. Prav tako se poveča obraba pnevmatik. Poleg tega se v primeru neravnovesja zmanjša tudi kontaktna površina med pnevmatiko in cestno površino. To je lahko varnostno tveganje. Zato bi morali imeti kolesa vedno uravnotežena! V naši strokovni pooblaščeni servisni delavnici.

 

 

Vaše prednosti:

 

Udobno in tiho vozno obnašanje ter optimalna življenjska doba pnevmatik in podvozja Poskrbite za to takoj!

 

Če so kolesa že odstranjena, zakaj ne bi pregledali zavor ali zamenjali zavornih ploščic!

 

To naredimo z veseljem za vas!

bottom of page